TOP 10 BEST SELLER IN SHAKLEE

Assalamu’alaikum dan salam sejahtera buat pengunjung blog mama yang dikasihi.

Alhamdulillah bertemu lagi kita diruangan perkongsian ikhlas dari mama. Mama doakan anda sentiasa berada dalam keadaan sihat dan bertenaga dalam menjalani ibadah kehidupan seharian.

Kali ni mama nak kongsi tentang CINTA. Hahaha. Sapa pernah jatuh cinta? CINTA pada kesihatan diri dari dalam dan tanpa perlu dipinta terserlah sinaran terus ke luar. Bagaimana anda bermula mencuri pandang botol-botol CINTA ini?

Biar mama bicara tentang botol-botol CINTA yang Shaklee lahirkan demi membantu tubuh badan kita menyerap keperluan nutrisi yang memang selalu rongak-rongak. Semua sedia maklum, semakin kita meningkat usia semakin kita kekurangan nutrisi dalam tubuh badan. Nak pula cara pemakanan yang asal boleh janji tekak sedap nak telan. Haaa tekak sedap telan TAPI sayang nutrisi yang diserap tak memenuhi keperluan tubuh badan kita. Apa kes?

Memperkenalkan inilah barisan TOP 10 BEST SELLER SHAKLEE SUPPLEMENTS yang meletops pom..pom…

Jom mama perkenalkan secara ringkasnya TOP 10 BEST SELLER SHAKLEE SUPPLEMENTS. Untuk bacaan lanjut, anda boleh klik link pada nama pemenang BEST SELLER tersebut ye.

ESP - mamagojes

  1. ESP (Energizing Soy Protein) – Mixed Soy Protein Isolate Powder

ESP merupakan protein yang dihasilkan dari kacang soya non-GMO (Non-Genetically Modified Organism) yang tidak diubah genetiknya. Membekalkan 9 asid amino yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh badan kita.

 

  1. Sustained Release Vita-C Plus

Sustained Release Vita-C memiliki sistem pelepasan 100mg vitamin C setiap jam selama 5 jam secara berperingkat bagi memastikan penyerapan vitamin C yang sempurna dalam tubuh badan kita.

 

  1. Vita-E Complex

Vita-E Complex antara VITAMIN CINTA buat anda terutama kepada pasangan suami isteri yang dalam ikhtiar ingin memiliki cahaya mata.

 

  1. Alfalfa Complex

Alfalfa lebih dikenali sebagai BAPA SEGALA TUMBUHAN dan mengandungi lebih 300 jenis vitamin dan mineral. Merupakan tumbuhan renek yang mempunyai akar yang panjang di dalam tanah untuk menyerap pelbagai jenis mineral untuk disimpan di dalam daun Alfalfa ini.

 

  1. OsteMatrix

OsteMatrix merupakan kalsium yang dilengkapi bersama BEST FRIEND nya iaitu Magnesium, Vitamin D, Boron, Mangan, Copper dan zink bagi membantu tubuh badan kita menyerap kalsium secara optimum.

 

  1. Collagen Powder

Collagen Powder Shaklee mengandungi 4000mg kolagen proprietari RSS (Sisik ikan merah). Merupakan SERBUK CINTA bagi mendapatkan kulit toink toink.

 

  1. Omega Guard

Omega Guard adalah minyak ikan yang di……sebanyak 3 kali bagi memastikan ianya bebas dari kandungan merkuri yang tinggi.

 

  1. Vita-Lea Iron Formula

Vitalea Iron Formula merupakan multivitamin pertama di dunia yang berjaya dihasilkan dan telah berusia lebih 100 tahun. Mengandungi 28 jenis vitamin penting dalam setiap hidangan.

 

  1. Lecithin

Lecithin merupakan pengurai lemak yang berubah menjadi molekul-molekul kecil untuk sistem penghadaman.

 

  1. Vivix

Vivix merupakan supplimen tunggal Shaklee yang berbentuk cecair. Kandungan Anggur Muscadine digabungkan bersama polifenol telah menghasilkan kuasa antioksidan yang sangat super duper.

 

Mama!! saya dah jatuh cinta dengan supplemen Shaklee ni. Macam mana, hati bagai dipanah kilat cinta??.

Jangan susah hati.

Sila lembutkan jemari anda untuk wassap mama ye. Wink wink

Sekian dahulu entry mama kali ini.
Salam Sayang dari Mama
Shaklee Independent Distributor (SID: 1282548)
FB: https://www.facebook.com/shida.unni
Email: norarsida@yahoo.com
Whatsapp: http://shidal2b.wasap.my/