Assalamu’alaikum dan salam ceria buat pengunjung blog mama semua. Entry mama kali ni lebih fokus buat surirumah. Sebenarnya surirumah zaman siber sekarang ni majoriti buat bisnes samada online mahupun offline asalkan buat dalam rumah. Sambil bisnes sambil jaga anak & uruskan hal rumahtangga. So, peluang keemasan buat surirumah diluar sana yang sedang mencari dan berminat untuk tambah pendapatan dan tingkatkan ekonomi keluarga hanya dari rumah. Ya, bisnes Mobile Spa adalah bisnes paling ideal untuk surirumah.

Akak-akak dan adik-adik surirumah ni ye, mama nak pesan sikit je. Allah cipta wanita ni sangat istimewa tau. Kita wanita ni multi-task. Era surirumah hanya jaga anak dan uruskan hal rumahtangga sahaja sudah berlalu ye. Especially duduk di bandar ni, nak harapkan pendapatan dari encik suami je amat mencabar tau! Mana nak bahagi belanja keperluan, sewa rumah, bayar hutang, bayar bil, wang kecemasan untuk perubatan dan banyak lagi.

Jadi nya akak-akak dan adik-adik surirumah sekalian, marilah kita sahut cabaran dalam menaik tarafkan pendapatan dan ekonomi keluarga. Untuk keluarga kita, anak-anak kita juga. Seterusnya sedikit sebanyak dapat meringankan beban encik suami dalam memenuhi jumlah perbelanjaan yang tinggi.

Team TWB bersedia membantu surirumah memperoleh pendapatan sendiri hanya dari rumah sahaja dengan menawarkan kursus Mobile Spa TWB. Sekurang-kurangnya akak-akak dan adik-adik sekalian mampu membeli keperluan diri menggunakan hasil bisnes Mobile Spa dan tidak mengharapkan encik suami semata-mata.

RISAU TIADA PELANGGAN

Akak-akak dan adik-adik surirumah sekalian jangan risau. Dengan kemajuan dan perkembangan teknologi maklumat kini menjadikan bisnes Mobile Spa menjadi lebih mudah.

Ayat-ayat marketing akan dibantu oleh #AlumniTWB. Bimbingan berterusan dalam strategi pemasaran seumur hidup.

Task dan latihan yang diberikan selepas tamat kursus adalah satu usaha akak-akak dan adik-adik surirumah lebih yakin dalam memberikan servis Spa terbaikk buat kastemer.

MUKA TAK CANTIK, TANGAN PUN KERAS. BOLEH JOIN KE?

Ye kakak-kakak dan adik-adik surirumah sekalian. Asalnya kebanyakan dari team TWB bermula dari zero tentang teknik Spa.

Tiada pengalaman sebagai beautician. Malahan juga jemari kekok dan kasar untuk gosok-gosok pada wajah bakal kastemer.

Namun, setelah menjalani kursus Mobile Spa TWB tiada yang mustahil. Team TWB semakin hari semakin cantik. Team TWB semakin hari semakin yakin dan positif.

Kerana? Ada ilmu khas yang team TWB ajarkan semasa kursus Mobile Spa TWB.

Haaa… Nak tau ilmu emas apakah itu? Kene la join kursus dulu. Okay 👌

YURAN KURSUS MOBILE SPA MAHAL?

Yuran kursus Mobile Spa TWB sangat berbaloi. Seperti entry blog mama sebelum ni, seringkali mama kongsikan bahawa Kursus yang di tawarkan di bawah bimbingan TWB ini sangat mampu milik dan misi seret beg bak peramujarrri sedang berleluasa.

Peralatan Spa beserta sijil dan modul lengkap disediakan. Semua kos dah include dalam yuran kursus. Selepas tamat kursus, tak perlu nak keluarkan modal beribu lagi untuk pembelian produk dan tools Spa kan. Dalam TWB dah all in. So, tidak membebankan para surirumah yang baru nak mula bisnes.

Jom baca sini https://mamagojes.com/part-time-job-mobile-spa/

BAGAIMANA NAK MULA BISNES MOBILE SPA SELEPAS TAMAT KURSUS?

Masih ada para surirumah yang kurang terdedah mengenai bisnes Mobile Spa ini, team TWB sentiasa bersedia untuk membantu dari segi asas perniagaan, marketing melalui laman sosial dan juga dari mulut ke mulut.

Jom baca sini https://mamagojes.com/mobile-spa-bantu-wanita-jana-pendapatan/

BISNES MOBILE SPA YANG FLEKSIBEL

Memandangkan tugas utama adalah surirumah, menjalankan bisnes Mobile Spa adalah sangat fleksibel dan tidak terikat.

Hanya luangkan masa 1-3 jam, korang mampu jana pendapatan 3 angka.

Sekiranya para surirumah hanya bercakap dan telah menyertai 100 kelas berkaitan bisnes pun namun tiada tindakan. Ianya hanya sia-sia. TAPI dengan ilmu bisnes dan marketing yang diajar dalam Kursus Mobile Spa TWB ini, akak-akak dan adik-adik surirumah tak sabar untuk mengubah kehidupan untuk lebih yakin, positif dan berjaya.

Mama share antara surirumah dalam team TWB yang berjaya dengan pendapatan 4 angka.

Surirumah highclass yang kaya berjaya!!

Buat akak-akak dan adik-adik surirumah sekalian, bertindak dari sekarang!

Dah bincang dengan encik suami?

Encik suami dah izinkan?

Nak join kursus Mobile Spa TWB?

Korang yang berminat nak tambah pendapatan melalui Bisnes Mobile Spa boleh rogerr mama ye. Picit je link kat bawah ni tau!

Salam Sayang dari Mama
Shida Gojes Spa by Shida
TWB Certified Beautician
The Walking Beauty Project
Email: norarsida@yahoo.com
Whatsapp: http://twbspa.wasap.my/60143237990