Assalamu’alaikum dan salam ceria buat semua pengunjung blog mama. Mama harap korang semua sihat-sihat belaka okay 😉. Entry kali ni mama nak share berkaitan “Part Time Job Mobile Spa”. Rata-rata penduduk di Malaysia ni mempunyai lebih dari satu pekerjaan. Kenapa jadi begini? Pilihan atau desakan? Buat pengunjung blog mama especially wanita yang sedang teropong ‘part time job’, anda sedang membaca ruangan entry yang betul. Tahniah! Anda seorang yang bijak dan sedang bertindak untuk merebut peluang part time job.

Bisnes Mobile Spa The Walking Beauty

Bisnes Mobile Spa The Walking Beauty ni lebih dikenali dengan TWB. TWB ni telah melatih dan melahirkan lebih 600 orang beauty therapist bukan sahaja di Malaysia malahan juga di Singapura, Brunei, Australia. Bukan sahaja memberi latihan Spa semata malahan juga memberi tunjuk ajar seumur hidup dalam membina bisnes Spa jenama anda sendiri.

Semangat, sokongan positif dan nasihat serta perkongsian antara ahli #AlumniTWB sentiasa membakar semangat anda untuk terus maju. Malahan founder TWB juga turun padang dalam memberi nasihat dan idea bagaimana untuk anda kembangkan sayap bisnes Spa anda. Habis training Spa TWB tidak bermakna tamat sesi belajar anda tentang bisnes Spa ini.

Kelebihan Bisnes Mobile SPA TWB

* Anda adalah Owner Spa. Nama bisnes Spa, anda yang tentu kan.
* Mudah dan ringkas. Entry sebelum ni mama ada cerita tentang Misi Seret Beg lepas training kan. Dalam beg tu dah termasuk tools dan produk untuk korang terus menjalankan bisnes Spa selepas tamat latihan.
* Keuntungan adalah MILIK ANDA sepenuhnya. Takde nak bagi lagi yuran pelaburan kat TWB. Hehehe
* Jimat KOS kerana tak perlu nak cari dan sewa kedai, tak perlu nak pening cari pekerja dan membayar gaji pekerja, tak perlu nak membayar utility bills dan tak perlu nak keluar modal untuk set up serta renovation kedai.
* Tiada risiko untuk bankrupt kerana modal sangat minima kalau nak dibandingkan dengan Pusat Spa.
* Operasi bisnes Spa sangat flexible
* Bisnes Mobile Spa boleh dibuat secara sepenuh masa atau separuh masa.
* Boleh dibuat di mana-mana sahaja even balik kampong atau sedang bercuti. Bawak je tools Spa, maniskan mulut kongsi cerita tentang Spa then in Sha Allah duit masuk.
* Bakal menerima 5 cabang pendapatan dan salah satunya korang tak buat servis Spa pun masih boleh terima income tau! Dengan Mobile Spa dibawah latihan TWB sahaja.
* Trip Percutian tahunan TWB ke luar negara.
Trip Team TWB ke Maldives pada 2017


Produk Skincare Natural Dan Selamat Digunakan

Ye bila dah buat keputusan memilih Bisnes Spa, produk antara yang paling penting dan menjadi keutamaan. Menjalani latihan Spa dengan TWB, penggunaan produk dari Shaklee adalah produk utama. Produk skincare yang menjalani Kajian & ujian klinikal yang amat teliti selama 8 tahun dan dihasilkan untuk semua jenis kulit diberi nama “YOUTH”.

https://mamagojes.com/how-amazing-youth-shaklee-bersama-spa-twb/

Youth Shaklee

Selain itu, produk suplemen Shaklee yang anda boleh makan tu juga merupakan produk yang digunakan dalam Spa TWB. Pusat Spa lain tak gunakan suplemen untuk Spa kan wajah anda tau. Kalau dah selamat untuk di makan pastinya selamat digunakan untuk luaran kan.

Cabang Penjuru Income yang pelbagai

Bila dah mulakan bisnes Mobile Spa di bawah training TWB, anda bukan sahaja terkejut malahan ternganga mendengar penerangan tentang cabang income yang bakal anda perolehi.

Bayangkan:-

  • sedang bercuti, duit masuk
  • sedang jaga anak, duit masuk
  • tak buat servis Spa, duit masuk
  • tengah bulan, duit masuk

Bila income bercabang ni, series semangat giler nak rebut semua cabang income tu.

Bagaikan melihat jongkong emas di depan mata 😍

APA KATA #ALUMNITWB

Jom zass sikit mereka yang telah berjaya setelah menjalani kursus mobile Spa dengan TWB;-

TAWARAN PAKEJ MOBILE SPA TWB 2019

Lebih menarik lagi kini Pakej Training Mobile Spa dibawah kelolaan TWB sangat berbaloi-baloi.

TWB menyediakan 2 pakej kursus mobile spa yang sangat berbaloi-baloi.

Peluang Jana Pendapatan dengan Mobile Spa kini dengan 2 Pakej Menarik.

Raya dah tak lama je lagi kan, banyak keperluan raya perlu di beli nak pulak anda memang nak sangat menambah pendapatan dengan memberi komitmen servis Spa 1-2 jam dah boleh jana income 3 angka.

Boleh la nak beli baju untuk mak, ayah, suami, anak atau adik-adik lebih sikit.

Kursus Mobile Spa ini terbuka buat wanita sahaja ye. Yang dah bersedia dari segi mental dan fizikal untuk menceburkan diri dalam bisnes Mobile Spa milikan sendiri boleh roger mama di talian wasap


http://wasap.my/60143237990
Salam sayang dari

Shida Gojes Spa by Shidahttps://www.facebook.com/Arsida.Arshad

TWB Certified Beautician

The Walking Beauty Project